De Chinese keuken is beroemd over de hele wereld. Maar de gerechten die net iets specialer zijn dan de gemiddelde gerechten hebben vaak speciale ingredënten of kruiden nodig die in Nederland moeilijk te verkrijgen zijn, of er moeten speciaal opgeleide chefkoks worden gevonden en aangenomen om deze gerechten te bereiden. Het is daarom niet voor alle restaurants in veel landen weggelegd om dit soort gerechten aan hun klanten te bieden.
De Serva Sauzen zijn gericht op restaurants die geen gespecialiseerde chefkoks hebben of het te druk hebben om de ingrediënten te mixen om de gerechten te kruiden en op smaak te brengen. De Sauzen zijn met zorg samengesteld uit veel verschillende ingrediënten volgens een unieke formule. Ze zijn een lust voor het oog, neus en mond. De speciale aluminium verpakking zorgt ervoor dat de Sauzen tot 2 jaar lang in goede conditie blijven, en maakt het makkelijk het product te gebruiken.
Er zijn 4 soorten Serva Sauzen:
- Gon-Bao saus
- Hui-Kuo saus
- Yu-Hsiang saus
- Ma-Po saus
Elke saus kan gebruikt worden om meerdere specialiteitengerechten te bereiden. De chefkok hoeft zich nog alleen maar te focussen op de andere ingrediënten van het gerecht en de presentatie ervan en niet meer op het op smaak brengen van de gerechten. Dit bespaart kosten en bovendien verhoogt de efficiëntie.